Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Evenementen Verzekering

Zie ook Bruiloftsverzekering

In Nederland worden er per jaar erg veel evenementen georganiseerd, voor deze evenementen is er een evenementenverzekering. Stelt u zich eens voor dat de artiesten niet komen opdagen, dat de geluidsapparatuur het begeeft, er een stroomstoring is of dat het water met bakken uit de hemel komt. Dit zijn slecht enkele voorbeelden waarvoor u zich kunt verzekeren middels een evenementenverzekering.

Een evenementen verzekering dekt onvoorziene kosten zodat u zelf niet in de financiële problemen komt wanneer uw leveranciers hun geld willen zien. De evenementenverzekering valt onder te verdelen in een Evenementen-risicoverzekering en een Evenementen-regenverzekering.

Er gelden vaak veel voorwaarden bij een evenementenverzekering, dit is natuurlijk in hoge mate afhankelijk van het soort evenement dat u verzekerd. Bij een regenverzekering moet u er sowieso rekening mee houden dat deze over het algemeen 20 dagen vóór het evenement afgesloten dient te worden.

Lees altijd goed de polisvoorwaarden om verrassingen te voorkomen!

Goedkope evenementenverzekering afsluiten? Onze tip(s)
Vrijblijvend 1-3 evenementenverzekerings offertes aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***