Informatie
keuze menu:

-Telefoon
Abonnement
Camera
Goedkoop
Gratis Toestel
Headset
Internet
Lady Phone
Los toestel
Met Cadeau
MMS
Nieuw
Oplader
Overzicht
Prepay
Sim-only
Skype
Toestel+Abo
Verlengen
Zakelijk

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Verzekeringen

 

 


Mobiele telefoon + abonnement

Mobiele telefoons worden vaak verkocht in samenwerking met een abonnement. Op deze manier is de telefoon in veel gevallen zelfs gratis. U kunt er echter ook voor kiezen om een losse telefoon aan te schaffen en hiernaast een los abonnement of een prepaid kaart te gebruiken.

De meeste consumenten geven echter de voorkeur aan een combinatie van deze twee, dit omdat er vaak leuke cadeau's worden weggeven bij nieuwe abonnementen.

Wanneer u op zoek bent naar een mobiele telefoon + een abonnement kunt u op internet goed terecht. Algemeneinformatie.nl bezocht voor u enkele aanbieders en raad de volgende websites aan:

Typhone
Sinds de oprichting in 2000 is Typhone uitgegroeid tot de toonaangevende telecomshop op internet. Typhone biedt gratis GSM's, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt. Met scherpe prijzen en een superieure service voert Typhone als een van de weinige telecomshops het Thuiswinkel Waarborg.

debitel

www.ritel.nl
Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook! Kortom, (Ri)tel uit je winst!

Ritel.nl levert alle abonnementen van de providers KPN/Hi, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij leveren zij van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG. Ritel.nl levert niet alleen mobiele telefoons, zo hebben zij vaak aanbiedingen met daarbij veel verschillende gratis producten zoals: Navigatie systemen, Computers, Notebooks, Spelcomputers, Mp3 spelers etc.

ritel 

GSM.nl
GSM.nl is al 9 jaar dé grootste aanbieder van mobiele telefoons en abonnementen via het internet. GSM.nl heeft een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service. Ook heeft GSM.nl als enige onafhankelijke e-tailer leveringen via een koerier.

Voordelen hiervan zijn:
• Klant hoeft zelf geen papieren meer op te sturen of faxen. De koerier neemt namelijk ter plaatse een foto van de papieren. Dit betekent dat het percentage goedgekeurde orders bij GSM.nl veel hoger ligt dan bij de rest.
• Supersnelle levering. Bestellingen kunnen binnen 24 uur worden uitgeleverd. Iedere week worden de orders gekeurd.

GSM.nl levert alle abonnementen van de providers KPN, HI, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij levert GSM.nl van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG.

gsm.nl

Telfort.nl
Telfort is een Nederlandse leverancier van mobiele telecommunicatiediensten in het binnenland en buitenland. Telfort richt zich op consumenten en zakelijke klanten.

De producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt. Zo maken zij bijvoorbeeld het gebruik van voicemail gratis. Inmiddels hebben al veel consumenten hun weg naar de internetshop gevonden.

telfort 

phone house 
The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben ze in Nederland de meeste winkeldeuren. Ze hebben maar liefst 166 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat de klanten van ze verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.

The Phone House verkoopt telefoons zonder en met abonnement, Sim Only, ADSL, Accessoires en Prepaid toestellen. Ze zijn onafhankelijk, dus ze verkopen elk netwerk.

phonehouse 

Algebeld
Algebeld.nl is al jaren een online aanbieder voor mobiele abonnementen, gsm telefoons en de daarbij behorende accessoires.

Voordelen van Algebeld.nl:

-Nummerbehoud wordt volledig door Algeld.nl geregeld;
-De klant ontvangt direct het gekozen toestel of product bij nummerbehoud;
-Algebeld.nl beschikt over een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen;
-contracten worden direct na bestelling verzonden;
-uitstekende klantenservice.

algebeld.nl

telefoon abbonnement | telefoon abonnement mobiel | telefoon abonnementen | Goedkoop telefoon abonnement | abonnement gratis telefoon | Mobiele Telefoon Abonnement | Abonnement Playstation | Abonnement Wii


typhone
phoneshop
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap