Informatie
keuze menu:

-Telefoon
Abonnement
Camera
Goedkoop
Gratis Toestel
Headset
Internet
Lady Phone
Los toestel
Met Cadeau
MMS
Nieuw
Oplader
Overzicht
Prepay
Sim-only
Skype
Toestel+Abo
Verlengen
Zakelijk

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Verzekeringen

 

 


Mobiele Telefoon (los toestel)

Wanneer u al beschikt over een abonnement of gebruik maakt van een prepaid kaart, geven sommige mensen de voorkeur om hierbij een losse telefoon aan te schaffen. Hierbij zullen sommige consumenten de voorkeur geven aan het nieuwste van het nieuwste op telecom gebied terwijl anderen misschien meer prijsbewust te werk gaan.

Wanneer u een nieuw los toestel aanschaft is deze in principe altijd sim lock vrij waardoor deze telefoon geschikt zal zijn voor ieder type abonnement of elke prepaid kaart.

Er zijn een aantal websites op internet gespecialiseerd in de verkoop van losse toestellen. Wij onderzochten er een aantal en kunnen u de volgende site aanbevelen:

GSM.nl
GSM.nl is al 9 jaar dé grootste aanbieder van mobiele telefoons en abonnementen via het internet. GSM.nl heeft een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service. Ook heeft GSM.nl als enige onafhankelijke e-tailer leveringen via een koerier.

Voordelen hiervan zijn:
• Klant hoeft zelf geen papieren meer op te sturen of faxen. De koerier neemt namelijk ter plaatse een foto van de papieren. Dit betekent dat het percentage goedgekeurde orders bij GSM.nl veel hoger ligt dan bij de rest.
• Supersnelle levering. Bestellingen kunnen binnen 24 uur worden uitgeleverd. Iedere week worden de orders gekeurd.

GSM.nl levert alle abonnementen van de providers KPN, HI, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij levert GSM.nl van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG.

gsm.nl

www.typhone.nl
De consumentenbond heeft Typhone als beste online-telecomsite getest in 2004. Daarnaast is Typhone.nl zowel in het jaar 2004 en 2005 genomineerd als 'Beste Website van het Jaar', respectievelijk in de categorie Telecom en ICT. Tevens voert Typhone.nl het Thuiswinkel Waarborg.

 

phone house 
The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben ze in Nederland de meeste winkeldeuren. Ze hebben maar liefst 166 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat de klanten van ze verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.

The Phone House verkoopt telefoons zonder en met abonnement, Sim Only, ADSL, Accessoires en Prepaid toestellen. Ze zijn onafhankelijk, dus ze verkopen elk netwerk.

phonehouse

2Call.nl
2Call.nl is al sinds 2002 actief op de online telecommarkt. Door scherpe inkoop kunnen klanten altijd lage prijzen aangeboden worden, wat de site zeer aantrekkelijk maakt. Daarnaast heeft de directie al sinds 1994 ervaring in de telecombranche en past deze know how ook toe bij 2Call.nl.

2call gaat tot het uiterste om klanten op alle mogelijke vlakken een tevreden gevoel te geven. Allereerst worden bestellingen die voor 16:00 uur binnenkomen al de volgende werkdag bij de klant afgeleverd. Verder is 99% van het assortiment direct uit voorraad leverbaar!

 

telefoon abbonnement | telefoon abonnement mobiel | telefoon abonnementen | Goedkoop telefoon abonnement | abonnement gratis telefoon | Mobiele Telefoon Abonnement | Abonnement Playstation | Abonnement Wii

Phoneshop
 
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap