Informatie
keuze menu:

-Telefoon
Abonnement
Camera
Goedkoop
Gratis Toestel
Headset
Internet
Lady Phone
Los toestel
Met Cadeau
MMS
Nieuw
Oplader
Overzicht
Prepay
Sim-only
Skype
Toestel+Abo
Verlengen
Zakelijk

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Verzekeringen

 

 


Ladyphone

Zoals het woord al aangeeft, richt een ladyphone zich op vrouwen. Vrouwen en mannen hebben namelijk andere wensen betreffende telefoons en dan met name over het uiterlijk van de telefoon.

Om aan de behoefte van deze vrouwelijke markt te voldoen, zijn er tegenwoordig telefoons speciaal voor vrouwen op de markt, deze telefoons hebben vaak leuke asccesoires en een wat vrouwelijkere uitstraling.

Algemeneinformatie.nl verdiepte zich in deze markt en kan de volgende websites aanraden:

FemmeFone.nl - Eindelijk een telecomwinkel alleen voor vrouwen

Met de lancering van Femmefone.nl is er eindelijk een online telecomwinkel die afwijkt van de grijze massa.

In plaats van DVD-spelers en spelcomputers als "product plus" geven ze bijvoorbeeld kuurarrangementen of makeovers weg in de Salon van Rob Peetoom en Mari van de Ven.

Daarnaast hebben ze parfums van verschillende bekende merken als Giorgio Armani, Cacharel en Thierry Mugler in het assortiment, alsmede ook sieraden- en horlogelijnen van bekende merken zoals Dolce&Gabbana, Swarovski, Guess, Ti Sento en Burberry.

www.ritel.nl
Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook! Kortom, (Ri)tel uit je winst!

Ritel.nl levert alle abonnementen van de providers KPN/Hi, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij leveren zij van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG. Ritel.nl levert niet alleen mobiele telefoons, zo hebben zij vaak aanbiedingen met daarbij veel verschillende gratis producten zoals: Navigatie systemen, Computers, Notebooks, Spelcomputers, Mp3 spelers etc.

Ritel

 

 
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap