Informatie
keuze menu:

-Telefoon
Abonnement
Camera
Goedkoop
Gratis Toestel
Headset
Internet
Lady Phone
Los toestel
Met Cadeau
MMS
Nieuw
Oplader
Overzicht
Prepay
Sim-only
Skype
Toestel+Abo
Verlengen
Zakelijk

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Verzekeringen

 

 


Headset of Carkit

Wanneer u de bestuurder bent van een motorvoertuig, is het tegenwoordig verplicht om handsfree te bellen. Dit betekend dat wanneer u in de auto wilt bellen, u gebruik dient te maken van een headset of een carkit.

Een headset of carkit geeft u de gelegenheid om te bellen middels een speaker en/of een hoofdtelefoon. Op deze manier kunt u veilig aan het verkeer deelnemen en hoeft u niet bang te zijn voor een boete.

Er zijn verschillende Carkits en Headsets verkrijgbaar, wanneer u er één gaat aanschaffen dient u echter goed op te letten of de desbetreffende headset of carkit geschikt is voor uw Merk telefoon en het Type telefoon.

Op internet kunt u gemakkelijk een headset of carkit aanschaffen en thuis laten bezorgen. U kunt hiervoor terecht op de volgende websites:

Headsetstore.nl
Nooit meer gebonden om te werken aan uw bureau! Het brede assortiment headsets en telecomaccessoires op headsetstore.nl zal de productiviteit op de werkvloer doen stijgen. Door de handige headsets te gebruiken kunt u al pratende met uw telefoonpartner gewoon doorwerken. Multi-tasken was nog nooit zo gemakkelijk!

Nooit meer een bekeuring voor hands-on bellen! Voorkom een boete: bel handsfree!

SB Commerce BV biedt ook bij de headsetstore.nl weer de vertrouwde service en snelle levering naast natuurlijk de scherpe prijzen en originele producten. Deze shop vol Headsets biedt nu op vrijwel het gehele assortiment een snelle 24-uurs levering.

 

Mobileplaza.nl
MobilePlaza.nl is al sinds 2000 de online specialist op het gebied van mobiele gadgets en accessoires. Door gespecialiseerd inkoopbeleid en goede contacten met diverse internationale fabrikanten en leveranciers is MobilePlaza.nl in staat interessante producten te leveren voor zeer scherpe prijzen.

MobilePlaza.nl koopt direct in bij de officiële distributeurs van de grote telefoonmerken zoals Nokia, Siemens, SonyEricsson, Samsung, Panasonic en Motorola. Daarnaast is MobilePlaza.nl importeur en groothandel van diverse Mobiele gadgets & accessoires. Verruit alle producten op de website van MobilePlaza.nl zijn op voorraad.

mobileplaza  
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap