Informatie
keuze menu:

-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen
-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Info van A-Z

 

 


Printer Inkt

Er wordt vandaag de dag veel gebruik gemaakt van printers of print apparaten. Aangezien deze apparaten voor het printen gebruik maken van inkt, zult u als eigenaar van een printer af en toe uw inkt moeten bijvullen. De verpakking waar deze inkt inzit wordt een inkt cardridge genoemd. Deze inkt cartridge vindt u in de printer en kunt u vaak makkelijk uit de printer halen.

Wanneer uw inkt cartridge leeg is dient u deze bij-te-vullen of te vervangen. Dit kunt u doen bij een inkt shop bij u in de buurt, of u kan dit via het internet bestellen. Voor het kiezen van de juiste cartridge moet u goed naar het merk en type nummer van uw printer kijken. Niet alle cartridges zijn namelijk geschikt voor alle printers.

Het voordeel van het aanschaffen van printerinkt via het internet is dat de prijzen over het algemeen lager zijn en u de printerinkt kunt laten thuisbezorgen. Wanneer u hier interesse in heeft raden wij u de volgende goedkope websites aan:

Tonerwinkel.nl
TonerWinkel.nl levert zowel originele als mede compatible toners en cartridges tegen zeer scherpe prijzen.
Ook levert TonerWinkel.nl overige kantoorartikelen en ergonomische producten.
Tevens is TonerWinkel.nl de online shop voor Pelikan Hardcopy Nederland het grootste A-merk van Europa op gebied van compatible printersupplies.

inkt 

TonerWinkel.nl werkt alleen maar met A-merken en kwaliteit producten, dit tegen een zo scherp mogelijke prijs. Tonerwinkel richt zich met name op het Midden- en kleinbedrijf en particulieren.

Inkttoppers
Inkttoppers levert diverse produkten op het gebied van printersupplies. Zij levert zowel originele als compatible inkt en toners voor bijna alle inkjet- en laserprinters, tegen zeer scherpe prijzen. Meer dan 4000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Zowel voor de particulier als voor uw bedrijf is Inkttoppers een goede partner. Tevens heeft de hobby- of professionele fotograaf ruime keuze uit diverse soorten Fine Art papers op rollen en vellen, van merken zoals Epson, Hahnemuhle, Ilford, INNOVA, Olmec en 3P Textiles.

printerinkt

Inkttoppers heeft zich door haar uitgebreide sortering van inkt, printmateriaal en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld tot één van de snelst groeiende inktwinkels van Nederland.

Doordat zij uit voorraad levert kan ze de slogan 'voor 16.00 uur besteld, morgen in huis', dan ook zeker waar maken. Op alle produkten wordt 100% kwaliteitsgarantie geboden. Inkttoppers is aangesloten bij het Qshops Keurmerk en Shop op Save.

Printwinkel.nl
Via Printwinkel.nl bestelt u voordelig en met 2 jaar garantie uw inktpatronen, navulsets, toners, inktpatronen voor uw Epson, Canon, Lexmark, Brother of HP printer! Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd! Spotgoedkoop en van zeer hoge kwaliteit! 

printer 

Meer dan 1500 artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Er worden bij Printwinkel al bij een besteding vanaf 35 euro geen verzendkosten berekend. Verder ontvangt men bij iedere bestelling een spaartegoed van 5% dat bij toekomstige bestellingen naar keuze opneembaar is.

 

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***