Home

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed

Overig:
Baby
Cadeau
Dating
Poker
Telefoon
VerzekeringenComputer

De Computer hardware markt is een markt die erg veel veranderingen en verbeteringen kent. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de toepassingen van computers en zo is de wetenschap in staat om computers steeds beter en sneller te maken.

Er zijn een aantal websites die computers verkopen en thuisbezorgen, enkele tips:

Dynabyte.nl 
Dynabyte is door heel Nederland goed vertegenwoordigd met het grootste assortiment hardware, software, gaming, supplies en communicatieapparatuur. Dynabyte beschikt al ruim 21 jaar over het breedste assortiment hard- en software van bekende merken zoals Canon, HP, Microsoft, Acer en Toshiba.

24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u terecht in de webwinkel op www.dynabyte.nl. En kopen via dynabyte.nl betekent: winkelen wanneer het u uitkomt, uitgebreide informatie over producten, profiteren van speciale aanbiedingen, veilig betalen en het gemak van thuisbezorgen. En wanneer u vragen of problemen heeft met uw aankopen, dan staan de medewerkers in de 44 servicepunten door heel Nederland altijd voor u klaar.

 

Modern Computer
Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland en komt voort uit de winkelformule Modern Electronics / Radio Modern. Modern heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende computers, laptops, desktops en meer. U kunt eenvoudig de goedkoopste computer of computer van uw keuzen op de site bestellen en veilig betalen. Op alle aankopen ontvangt de consument:

• Gratis bezorging
• Gratis 2 jaar garantie en uitbreidingsmogelijkheden tot 5 jaar.
• Uitgebreid betaalgemak o.a. uitgesteld betalen
• Plaatsen en aansluiten

Modern Computer 

Wanneer u zelf op zoek bent naar een goede computer of laptop kunt u hiervoor goed terecht op het internet. Het voordeel is dat u op internet gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. Wanneer u iets meer verstand heeft van computers kunt u op internet ook gemakkelijk uw eigen computer samenstellen.

We zouden u willen adviseren om bij de aanschaf van een computer altijd advies te vragen aan iemand met voldoende computer kennis, want voor een leek kunnen alle specificaties wat vreemd overkomen.


 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***