Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Dating sites voor een serieuze relatie

Het soort partner waar mensen naar op zoek zijn is sterk afhankelijk van de persoon. Waar sommige mensen graag vrijblijvend nieuwe mensen willen ontmoeten, zijn anderen op zoek naar een serieuze relatie. Deze groep is over het algemeen klaar voor een serieuze relatie en zoeken iemand waarmee hij of zij hopelijk zijn of haar leven mee kan delen.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Er zijn een aantal websites die zich speciaal richten op mensen die op zoek zijn naar een serieuze partner. We hebben een aantal van deze alvast voor u op een rijtje gezet. Zie voor het volledige aanbod de Dating pagina

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa 

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. Leden zoeken bijvoorbeeld een eerste contact of een serieuze relatie. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet 

Een uitgebreid persoonlijk advies over uw profiel bij D-Date, het D-Consult!
Natuurlijk wilt u het optimale resultaat halen uit uw deelname aan D-Date. Wilt u advies over uw presentatie op de site (teksten, foto's en instellingen van uw profiel), over het doen van contactverzoeken en/of over het leggen van het contact na het uitwisselen van de contactverzoeken, dan kunt u online (schriftelijk) D-Consult aanvragen. D-Consult helpt u op weg bij het internetdaten en het vinden van een partner. Gebaseerd op een doelgerichte aanpak krijgt u tips en suggesties. 

ddate 

 


 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***