Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Relatiebemiddeling

Wanneer u het moeilijk vind om een geschikte partner te vinden, kunt u gebruik maken van een relatiebemiddelings bureau. Bij een relatiebemiddeling betaald u vaak een vast bedrag, waarna u aan het bureau aangeeft wat voor type uzelf bent en naar wat voor type u op zoek bent.

De mensen van een relatiebemiddelingsbureau hebben vaak een goede kijk op mensen en proberen voor u uit te zoeken welke partner er bij u zou passen. Het relatiebemiddelings bureau zal dan een voorstel doen waarna u op een leuke date zou kunnen met deze persoon. Mocht het niet klikken zal het relatiebemiddelingsbureau weer verder voor u op zoek gaan.

Er zijn een aantal Relatiebemiddeling sites. Waarvan wij Be2 kunnen aanraden.

Be2
Bij Be2 draait het om wetenschap. Via de actuele stand van persoonlijkheid- en relatiewetenschap kan be2 trefzeker voorspellen, welke mensen daadwerkelijk bij elkaar passen en biedt aan de hand van deze gegevens partner aanbevelingen aan. De focus ligt hierbij de persoonlijkheidskenmerken, die voor het slagen van een gelukkige en duurzame relatie beslissend zijn. be2 – vind de partner van uw leven!
Be2

be2
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***