Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Datingsites voor Hogeropgeleiden

Mensen met een bepaald opleidings en intelligentie nieveau, zijn doorgaans op zoek naar een partner die ook wat meer in zijn of haar mars heeft. Hoger opgeleide mensen klikken meestal ook beter met gelijken op een date waardoor er voor deze groep verschillende datingsites zijn ontstaan.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Er zijn een aantal datingsites die zich speciaal richten op Hoger opgeleide. We hebben een aantal van deze alvast voor u op een rijtje gezet. Zie voor het volledige aanbod de Dating pagina

e-Matching.nl
e-matching is waarschijnlijk de bekendste dating site voor hoger opgeleiden. deze datingsite richt zich speciaal op hogeropgeleiden. Hiermee doelt e-matching voornamelijk op mensen met een MBO+, HBO of Universitaire opleiding. Via de website kunt u gemakkelijk in contact komen met andere hoger opgeleide personen die op zoek zijn naar een date of relatie. U kunt eerst gratis lid worden om zo te kijken of e-matching.nl een geschikte datingsite voor u is.

e-matching.nl

Match4me.nl - datingsite voor hoger opgeleiden  
Match4me.nl is een serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in
Nederland van het Opleidingsniveau: HBO/WO. Door duidelijk te kiezen voor een doelgroep, is match4me.nl een hechte datingcommunity geworden die nog steeds sterk blijft doorgroeien.

match4me

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. Leden zoeken bijvoorbeeld een eerste contact of een serieuze relatie. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***