Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Dating Activiteiten

Op een aantal datingsites houdt het tegenwoordig niet op bij een reactie sturen. Deze datingsites bieden u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een single activiteit. Op een single activiteit zult u samen met andere singles een dagje/avondje er tussen uit gaan om andere singles te leren kennen. De organisatie van een single activiteit zorgt er meestal voor dat er een evenredig aantal mannen en vrouwen is zodat er genoeg singles voor u zijn om kennis mee te maken.

Bij deelname aan een single activiteit zult u er wel op moeten rekenen dat u hiervoor een bedrag moet betalen. Dit bedrag is afhankelijk van de activiteit die op het programma staat.

Er zijn een aantal websites single activiteiten aanbieden. We hebben een aantal van deze alvast voor u op een rijtje gezet. Zie voor het volledige dating aanbod de Dating pagina

Gevarieerde activiteiten voor singles bij D-Date!
Wilt u graag eens persoonlijk met (een deel van) de andere deelnemers kennismaken of vindt u het leuk om in een ongedwongen sfeer diverse activiteiten met andere deelnemers te ondernemen? Dat kan tijdens een D-Meeting! D-Meetings worden kleinschalig gehouden. Afhankelijk van de activiteit tussen de circa dertig en honderd deelnemers. Daardoor heeft u voldoende gelegenheid om andere deelnemers wat beter te leren kennen en blijft het toch overzichtelijk. Net als op de site wordt bij D-Meetings de nadruk gelegd op kwaliteit. Een gedegen organisatie én begeleiding van elk evenement staat daarvoor garant.  

ddate 

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. Leden zoeken bijvoorbeeld een eerste contact of een serieuze relatie. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet

Vind de Partner van je Dromen! 
OneHello heeft de leukste en meest actieve singles datebase van Nederland.
Je kunt op OneHello kennismaken met duizenden andere singles door middel van e-mail en chat of heel simpel via een virtueel kusje. Inschrijven is gratis! OneHello is één van de eerste datingsites die in Nederland van start is gegaan. Inmiddels hebben zich dan al meer dan 700.000 members aangemeld.

partner van je dromen

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***