Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Vakantie
-Verzekeringen

-Home

 Dating

Dating via het internet is niet om u voor te schamen. Er zijn tegenwoordig een hoop verschillende dating sites en veel Nederlanders en Belgen gingen u reeds voor.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Op deze pagina hebben wij een ruime selectie gemaakt van verschillende dating sites en hun kenmerken. Wanneer u meer op zoek bent naar een specifieke site kijk dan eens bij de categorieën aan de linker kant.

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. Leden zoeken bijvoorbeeld een eerste contact of een serieuze relatie. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet

e-Matching.nl
e-matching is waarschijnlijk de bekendste dating site voor hoger opgeleiden. deze datingsite richt zich speciaal op hogeropgeleiden. Hiermee doelt e-matching voornamelijk op mensen met een MBO+, HBO of Universitaire opleiding. Via de website kunt u gemakkelijk in contact komen met andere hoger opgeleide personen die op zoek zijn naar een date of relatie. U kunt eerst gratis lid worden om zo te kijken of e-matching.nl een geschikte datingsite voor u is.

e-matching.nl

Studentdating.eu 
Studentdating.eu is een Europese datingsite voor studenten. Elke student van 18 tot 40 jaar kan zich volledig gratis inschrijven. Een makkelijke en snelle manier om contact te leggen tussen Europese studenten. Handig als je bijvoorbeeld een kamer zoekt in Barcelona!

Leden kunnen gebruik maken van vele functionaliteiten zoals chat, buddy-en hotlist, interne messenger, verzenden van berichtjes en versturen van virtuele drankjes. Studentdating richt zich op Studenten die het leuk vinden om op een eigentijdse manier in contact te komen met Europese studenten.

2