Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Vaderdag Cadeau

Vaderdag is in Nederland traditioneel de derde zondag in juni (in belgië de tweede zondag). Op deze dag kunt u uw vader eens goed in het zonnetje zetten. Zeker wanneer de vader nog kleine kinderen heeft is het voor de kinderen en voor de vader altijd erg leuk wanneer de kinderen zelf een leuk vaderdagcadeau maken. Dit is natuurlijk erg aansprekend en vaak nog goedkoop ook.

Hoewel een zelfgemaakt vaderdag cadeau erg leuk is kunt u natuurlijk op deze dag ook altijd een uitgebreidt ontbijt op bed voor vader maken. Of een foto van uzelf of familie origineel laten afdrukken. (zie: fotopagina)

Ook is het voor vaders op vaderdag leuk om een origineel vaderdag cadeau te krijgen. Er zijn een aantal websites waar u goed op terecht kunt voor een leuk en origineel cadeau voor vaderdag. Kijk voor een leuk vaderdagcadeau ook op de: Bloemen of Chocolade pagina.

Vaderdagwebwinkel.nl
Op 20 juni is het wederom Vaderdag en hiervoor is speciaal een webwinkel gevuld met de mooiste cadeau's voor alle lieve vaders van Nederland en België. Vaderdagwebwinkel biedt ook bij deze webwinkel weer de vertrouwde service en snelle levering, naast natuurlijk de scherpe prijzen en originele producten. Deze shop vol leuke Vaderdagkado's biedt nu op vrijwel het gehele assortiment een snelle 24-uurs levering.

dsa 

Geef een persoonlijk vaderdag lied cadeau 
Je vader met vaderdag eens echt iets leuks geven? Geef dan de Vaderdag SurpriseSong cadeau! De Vaderdag SurpriseSong is namelijk een speciaal voor vaderdag gemaakt persoonlijk lied, waarin jouw vader wordt toegezongen. En jij bepaalt de songtekst door onderstaande vragen te beantwoorden! Gebrand op CD en verstuurd in een mooie cadeauverpakking.

yoursurprise

LupuX.com 
Hebben ondermeer grappige gadgets, toys en woonaccessoires. Originele leuke cadeau's netjes onderverdeeld in categorieën. vanaf €2,50.

lupux

123Tijdschrift
123tijdschtift.nl heeft diverse tijdschriften die zeer geschikt zijn als cadeau voor Vaderdag. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je bovendien een gratis kart-arrangement weggegeven t.w.v. € 25,50! Denk bijvoorbeeld aan: Autoweek, Revu, Panorama, Sportweek, Fiets, Playboy, Kijk, Formule1.nl, Motorjacht, Zeilen, Motor, Moto73 of Truckstar.

Adverteren bij Daisycon

De leukste vaderdag gifts bij Nonplusultra.nl 
Bent u op zoek naar mooi design of een leuk cadeau voor vaderdag? Dan bent u bij Nonplusultra.nl aan het juiste adres. Naast een uitgebreid assortiment worden alle producten bij u thuisgeleverd en ze pakken het zelfs voor u in, als u dat zo wenst.

adsf

abokado.nl
Abokado.nl is de nieuwste en leukste kado site van Nederland. Op Abokado kies je snel en makkelijk een leuk kadoabonnement uit meer dan 300 verschillende tijdschriften, dagbladen en vakbladen. Met titels in diverse categorieën en prijsklassen is er altijd een blad te vinden waar je iemand echt een plezier mee doet. Bovendien kun je op Abokado.nl gelijk een felicitatiebon uitprinten met de door jou gekozen titel. Het blad wordt uiteraard automatisch bij de gelukkige thuis bezorgd.

abo

Experience Gifts
Experience Gifts heeft als missie om dromen uit te laten komen. Zij bieden een breed assortiment aan met diverse belevenissen. Een kado zal nooit meer het zelfde zijn met een belevenis uit het Experience Gifts assortiment.

Globe Gadgets
Globe Groothandel treedt op als importeur van kwalitatief hoogstaande automultimedia, beveiligingsproducten en gadgets tegen zeer concurrerende prijzen en heeft verscheidene agenten opereren in Zuidoost-Azië. Vanwege de goede verstandhouding tussen deze agenten en de fabrieken in deze landen, lage investeringen in marketingactiviteiten en een kostenbesparende bedrijfsvoering is Globe Groothandel in staat deze concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te hanteren.
 

globe

modern

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

sidepic1

sidepic2

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***