Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een attentie voor uw relaties. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw relatie bedanken of aanmoedigen. Ook wordt een relatiegeschenk gebruikt voor een beter klanten contact waardoor uw klanten, u of uw bedrijf beter gaan waarderen. Toch wordt een relatiecadeau of relatiegeschenk meestal gegeven ter bedankje en tevens als leuke herrinering.

Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn, sterker nog sommige relatiegeschenken zijn heel goedkoop. Vaak geldt dat wanneer u meer dezelfde relatiegeschenken besteld de kosten omlaag gaan waardoor de stuk prijs goedkoper is.

Veel websites bieden makkelijk te bestellen relatiegeschenken aan in verschillende prijsklasse. Wanneer u ideeën wilt opdoen voor een leuk, goed, origineel, creatief, relatiegeschenk, dan kunt u bijvoorbeeld goed terecht bij een van de onderstaande websites:

Champagnepost.nl
Op zoek naar een origineel relatie geschenk? De Champagne Post is een unieke felicitatiedienst waarmee u verzekerd bent van het ideale relatie geschenk. De Champagne Post zorgt er tevens voor dat uw champagne wordt bezorgd op elk gewenst adres. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van uw persoonlijke wens.

champagnepost

Stuureenappel.nl
Leuk origineel idee, stuur een persoonlijke appel. Bij stuureenappel kunt u persoonlijke appels laten maken en versturen. Wanneer u meerdere dezelfde appels bestelt gaat de prijs omlaag, waardoor dit een origineel relatiegeschenk is.  

Stuureenappel

Chocotelegram®; de origineelste manier om uw boodschap over te brengen!
Met chocolade blokjes, die voorzien zijn van een letter, leesteken, cijfer of symbool, kunt u een eigen tekst vormen. Afhankelijk van de tekst die u wilt weergeven in chocolade en het beschikbare budget kunt u uit de verschillende formaten een passend Chocotelegram kiezen.

Chocotelegram is verkrijgbaar vanaf 3 blokjes (à €3,95 excl BTW) tot maximaal 60 blokjes (à €23,95 excl. BTW). Tevens is het mogelijk om in een grotere oplage de verpakkingen te maken in uw eigen huisstijl.

chocotelegram

BloemistenGroep.nl
Op zoek naar het juiste relatiegeschenk, hét cadeau met een persoonlijke touch?? Bij BloemistenGroep.nl bent u aan het juiste adres! In de relatiegeschenken shop vindt u allerlei mogelijkheden zoals het graveren van pennen en andere give aways tot het etiketteren van wijn, speciale wijnkistjes, geschenkpakketten enzovoort. Natuurlijk zijn alle andere artikelen van de website uit o.a. de groepen bloemstukken en boeketten ook in grote aantallen leverbaar. Op aanvraag ook eigen ideeën!

 

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***