Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Champagne Cadeau, Champagne geschenk
zie ook wijnen

Een feestelijke gebeurtenis vraagt natuurlijk om Champagne. Dus wanneer er iets bijzonders gebeurd en u een lekker cadeau aan iemand cadeau wilt doen, is een champagne cadeau misschien het cadeau voor u!

Het leuke van een champagne kado is dat u deze ook kan laten bezorgen om zo iemand geluk te wensen of om uw felicitaties over te brengen. U kunt dan bijvoorbeeld een fles champagne bestellen en deze bij de gelukkige laten bezorgen.

Natuurlijk kunt u de Champagne ook zelf in huis halen of bij u laten bezorgen en zo samen de feestelijke gebeurtenis beklinken met een heerlijk glas bruisende champagne.

Champagne heeft vele verschillende soorten en natuurlijk ook prijsklasse, u kunt op internet makkelijk een fles naar smaak of naar prijsklasse uitkiezen. Zo kunt u de champagne zo duur of zo goedkoop maken als u zelf wenst.

Wanneer u graag een fles Champagne of een fles in een bijzondere cadeauverpakking zou willen versturen, dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen op één van de volgende websites:

Champagne-Bestellen.nl
Champagne-Bestellen.nl biedt u top bubbels, vandaag besteld morgen bezorgd!Heeft u iets te vieren denk dan eens aan Champagne. Champagne-Bestellen.nl heeft alle grote merken Champagnes op voorraad, gemakkelijk online te bestellen en worden op elk gewenst adres in Nederland bezorgd.
Alle champagnes zijn feestelijk en verrassend verpakt, ook zijn er speciale champagne pakketten en zijn er voor de verzamelaars collectoritems.

Bij speciale acties kan Champagne-Bestellen.nl grote aantallen verzorgen, kijk hiervoor op de website van Champagne-Bestellen.nl.

champagnepost.nl
De Champagne Post is een unieke felicitatiedienst. Het is leuk om ter ere van een feestelijke gebeurtenis met een fles champagne te feliciteren. De Champagne Post maakt het cadeau geven van een goede fles champagne uiterst gemakkelijk. Als u voor 15.30 uur uw bestelling plaatst, kan de fles van uw keuze al de volgende dag per post worden bezorgd. Natuurlijk op een passende wijze verpakt en voorzien van uw persoonlijke gelukwens. Bij het assortiment van De Champagne Post is bewust gekozen voor zeer gerenommeerde merken als Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Dom Pérignon en Krug.

champagnepost 

Champagneproeverij.nl 
Welkom in de sprankelende wereld van champagne! Champagneproeverij ontvangt u in Amsterdam voor een bruisende proeverij.Onder begeleiding van een champagne-connaisseur beleeft u twee uur lang de sensatie van de grote huizen en onbekende juweeltjes uit de Champagne.

champagneproeverij.nl

www.bubbelbon.nl
Verliefd, verloofd, getrouwd of zomaar zin in champagne? Verwen jezelf of een ander met een bruisende belevenis en bestel de feestelijke Bubbelbon voor slechts €39,95.

bubbelbon


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***