Informatie
keuze menu:

-Baby
Autostoeltje
Box
Brillen
Buikband
Cadeaus
Draagdoek
Flessen
Foto album
Geboorte Kaart
Kamers
Kinderwagen
Kleding
Knuffels
Opvoeding
Ouders
Slabben
Speelgoed
Spenen
Stoel
Voedingskussen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Knuffels

Wanneer er een baby geboren is, kiezen sommige mensen ervoor om een knuffeltje bij de baby te leggen. Zeker als de baby wat ouder is kan een knuffel bijdragen aan de gesteldheid van uw baby. De baby kan zich een beetje hechten aan deze knuffel en aan de geur, wat ervoor zorgt dat u baby minder onrustig kan zijn wanneer u hem of haar niet in uw armen heeft. Een knuffel is bovendien een leuk kado voor een pasgeboren kindje.

Dergelijke knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ontwerpen en prijsklasses. Kijk voor een goed overzicht eens op:

De leukste knuffels vind je bij de knuffelsite
De leukste knuffels online bestellen en laten bezorgen op ieder adres in Nederland

Babys Best - Knuffels 
Baby's Best selecteert voor u vanuit een breed scala aan babyproducten, juist de producten, die voldoen aan hun criteria. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan in een hoog vaandel. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en het moet wel betaalbaar blijven.

Baby cadeau's knuffelwinkel 
Bij het knuffelparadijs kopen bezoekers makkelijk en snel mooie knuffels kopen. Omdat we meer dan 1000 verschillende soorten hebben weet de consument ons snel te vinden. De keuze is gigantisch, voor ieder wat wils, van lieve beertjes tot dolfijnen.

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***