Informatie
keuze menu:

-Baby
Autostoeltje
Box
Brillen
Buikband
Cadeaus
Draagdoek
Flessen
Foto album
Geboorte Kaart
Kamers
Kinderwagen
Kleding
Knuffels
Opvoeding
Ouders
Slabben
Speelgoed
Spenen
Stoel
Voedingskussen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Baby kleding

Wanneer er een baby is geboren, draagt deze doorgaans een kleine pyama. Deze is voornamelijk bedoeld om het lichaam warm te houden. Omdat een baby snel groeit zal deze ook geregeld nieuwe kleding nodig hebben. Omdat de oude kledin dan vaak nog lang niet is versleten kan het de moeite lonen om even in uw omgeving te vragen of iemand nog baby kleding heeft liggen.

U kunt babykleding natuurlijk ook aanschaffen in een winkel of middels een webshop op internet. Enkele verkooppunten van baby kleding op internet zijn:

Baby-walz.com
Zeer uitgebreide webshop met veel aanbod voor baby's en jonge kinderen. Baby-walz heeft een goede verzending. Betaling geschied achteraf (binnen 7 dagen na ontvangst) en enkel voor de producten waar u tevreden over bent. Bent u niet tevreden kunt u de producten gemakkelijk retour sturen.

Babys Best - Babymode
Baby's Best selecteert voor u vanuit een breed scala aan babyproducten, juist de producten, die voldoen aan hun criteria. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan in een hoog vaandel. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en het moet wel betaalbaar blijven.

Billy-lilly.nl
Billy & Lilly is een nieuw kinderkledinglabel en staat voor frisse, hippe betaalbare basics voor kinderen van 0-2 jaar in vrolijke kleuren. Billy & Lilly verschijnt met 2 collecties per jaar en wordt in zo’n 35 kinderwinkels en babyspeciaalzaken verspreid over Nederland verkocht.

 

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***