Informatie
keuze menu:

-Baby
Autostoeltje
Box
Brillen
Buikband
Cadeaus
Draagdoek
Flessen
Foto album
Geboorte Kaart
Kamers
Kinderwagen
Kleding
Knuffels
Opvoeding
Ouders
Slabben
Speelgoed
Spenen
Stoel
Voedingskussen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Babykamer

Als er een baby op komst is bent u natuurlijk erg enthousiast en nieuwsgierig. Het is dan ook een klein feestje om u alvast bezig te houden met een eventuele baby kamer.

Op internet kunt u goed terecht voor leuke ideeen of het aanschaffen van benodigdheden voor de baby kamer, de meeste spullen kunnen gewoon worden thuisbezorgt en dat is wel zo handig als u zelf even wat minder mobiel bent.

We kunnen u de volgende websites aanraden:

Baby-walz.com
Zeer uitgebreide webshop met veel aanbod voor baby's en jonge kinderen. Baby-walz heeft een goede verzending. Betaling geschied achteraf (binnen 7 dagen na ontvangst) en enkel voor de producten waar u tevreden over bent. Bent u niet tevreden kunt u de producten gemakkelijk retour sturen.

Baby-Best - In de babykamer 
Baby's Best selecteert voor u vanuit een breed scala aan babyproducten, juist de producten, die voldoen aan hun criteria. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan in een hoog vaandel. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en het moet wel betaalbaar blijven.

Prinsenkind.nl
Prinsenkind verkoopt leuke babykamerkunst. Een lief schilderijtje voorzien van eigen naam. Een uniek kado voor alle prinsjes en prinsesjes.

Enhijheet.nl
Enhijheet.nl verkoopt kinderkamerkunst voor jongens. Er kunnen prenten besteld worden voor jongens met hun eigen naam erop.

Enzijheet.nl
Enzijheet.nl verkoopt kinderkamerkunst voor meisjes. Er kunnen prenten besteld worden voor meisjes met hun eigen naam erop.

 

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***